Example gif

Blog Başlık

  • Ağustos 12, 2022 ONVO SCOOTER

    Onvo Elektrikli Scooter Yetkili servisler , genel özellikleri, taşıma kapasiteleri, Max hızları hakkında kısa bir derleme yaptık. Onvo hakkında bu bilgiler sizin için oldukca önemli olacak.

    onvo,onvo scooter, onvo garanti, onvo şarj süresi,onvo pil ömrü, onvo taşıma kapasitesi
  • Ağustos 08, 2022

    1. Ankastre mi yoksa solo bir bulaşık makinesi mi?

    Özellikleri ve işlevleri açısından ankastre ve solo bulaşık makinaları benzer özellikler taşır. Asıl fark, görsel olarak karşımıza çıkar.

    Ankastre bulaşık makinesi mutfağınıza gömülür. Yerden kazanırsınız  mutfak dolaplarınızla aynı görünüme sahip olan bir ön panelle tamamen veya kısmen kaplanır beyaz makinelere göre paslanmaz yüzeyi daha dayanıklıdır.
    Artısı: Ankastre bulaşık makinelerinin temel özelliği, mutfağınıza  havalı bir görüntü katacak şekilde olmalarıdır bunun yanında sadece görünüş bakımından farklı değildir. Beyaz ürünlere karşı paslanmaya karşı dayanıklıdır. Mikrop ve bakteri oluşumunu engeller.Sağlık açısından da artı özellik sunar. Beyaz ürünlere karşı temizliği daha kolaydır ancan beyaz eşyalar gibi gelişi güzel temizlenmez daha hassas davranılması gerekir.

    Solo bulaşık makineleri ise yeterli alana sahip olduğunuz her yere esnek şekilde yerleştirebileceğiniz beyaz eşyalardır. Bazı modeller mutfak tezgahının altındaki belirli bir boşluğa da kurulabilir fiyat bakımından da daha uyguna gelir.
    Artısı: Eğer evinizi değiştiriyorsanız solo makineler, ankastre bulaşık makinesine kıyasla başka eve taşınırken daha büyük kolaylık sağlar. Temizlik  bakımında nankastre ürünlere göre hızlıca temizleyip geçebilirsiniz. ANcak unutmayın ankastre ürünlere göre paslanma oranları ve dayanıklılığı daha düşüktür.

     

     

    yeni makina,bulaşık makinası,
  • Temmuz 28, 2022

    DJI Drone Multikopter Nereden ALınır ? DJI EN uygun fiyatlara sahip ol.

    DJI Drone Multikopter, DJI Drone
  • Ağustos 04, 2022 webdensiparis

    İnox Nedir, Ne Demektir? İnox Nerelerde Kullanılır, Avantajları Nelerdir?

    İnox Nedir, Ne Demektir? İnox Nerelerde Kullanılır, Avantajları Nelerdir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR